Колекция Ukiyo-e

Колекция Ukiyo-e

Колекция Ukiyo-e на MITOMO JAPAN e водещата колекция на марката с множество международни награди. Тя е вдъхновена от едноименния стил на Японска гравюра от 18 век, в който често присъстват изображения, впечатляващи с изящната красота на японските гейши, прочути с млада, нежна и чиста порцеланова кожа, по която сякаш времето не оставя следи.

Всички лист-маски от колекцията са изработена от натурални растителни фибри от бамбук и напоени със серум коктейл, съдържащ иновативен комплекс витамини, биоактактивни растителни екстракти и активни вещества, които осигуряват на кожата ви оптимална хидратация и грижа. Веднъж абсорбиран, серумът интензивно насища кожата отвътре и трайно възстановява идеалното й ниво на влага благодарение на високо концентрираните активни съставки в него.

В сравнение с много други маски и серуми за лице на пазара, с продуктите на MITOMO можете да усетите разликата веднага, още след първото използване. Ще забележите, че кожата става много по-еластична, бистра, свежа и гладка, а тенът се изравнява.

 

марки
Подреди по