Продуктът е успешно добавен в количката
94,00 лв. 69,95 лв.

Mitomo Geisha Selection луксозен комплект маски за лице

Представяме Ви нашия най-нов луксозен подаръчен комплект Mitomo Geisha Selection, в който осем от най-предпочитаните лист-маски на Mitomo Japan са опаковани в луксозна подаръчна кутия със златно лого на марката, в японски стил с релефна текстура, за да се превърнат в един изключителен и впечатляващ подарък.

 

Лист-маските на Mitomo Japan с Lithospermum, колаген, хиалуронова киселина, коензим Q10, перлен прах, eпидермалeн растежен фактор (EGF), който насърчава регенерацията на увредените клетки и образуването на нови, алое и Японска вишна Сакура са тайната на порцелановата кожа на японките през всички сезони. С тяхна помощ кожата е озарена, свежа и гладка, видимо по-стегната и еластична. Те са терапия за възстановяване и подхранване на кожата в дълбочина, която прилагана веднъж седмично за 20-30 минути, ще преобрази видимо и трайно кожата на лицето Ви.С луксозния подаръчен комплект Mitomo Geisha Selection ще заблестите за празниците с гладка, свежа и озарена кожа!

Базова цена:69,95 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Употреба
Подробно описание

Луксозният комплект за красота Mitomo Geisha Selection на MITOMO Япония включва 8 маски за лице:

  1. Подмладяваща маска за лице с хиалуронова киселина и Lithospermum
  2. Изглаждаща маска за лице с Колаген и Lithospermum
  3. Подмладяваща маска със злато и екстракт от Японска вишна Сакура 2 бр.
  4. Изглаждаща маска с пчелно млечице и екстракт от Японска вишна Сакура 2 бр.
  5. Подхранваща маска с алое и екстракт от Японска вишна Сакура
  6. Регенерираща маска за лице с коензим Q10 и Lithospermum

 

Тези продукти се отличават с уникална технология, която осигурява интензивно, незабавно и непрекъснато хидратиращо усещане за зрялата кожа. Веднъж абсорбирана, есенцията на маската дълготрайно насища кожата отвътре и трайно възстановява идеалното й ниво на влага благодарение на високо концентрираните активни съставки в нея.

 

В сравнение с много други маски за лице на пазара, с маските за лице на Mitomo можете да усетите разликата веднага, още след първото използване. След нанасяне на лист-маска върху лицето си, ще забележите, че уморената ви кожа става много еластична, бистра, свежа и гладка, а тенът се изравнява.

Употреба

НАЧИН НА УПОТРЕБА НА ЛИСТ-МАСКИТЕ MITOMO

 

 1. Почистете добре кожата на лицето си.

 

 2. Извадете маската от опаковката и я разгънете.

 

 3. Поставете маската върху лицето си и я разпределете равномерно съобразно контура.

 

 4. Оставете маската върху лицето си за 20-30 минути.

 

 5. Когато определеното време изтече, свалете маската и масажирайте лицето си с останала есенция, за да помогнете за по-нататъшното й усвояване.