Продуктът е успешно добавен в количката
167,00 лв. 140,00 лв.

Yasumi Bakuchiol ревитализиращ комплект за зряла кожа

  • Марка: YASUMI COSMETICS
  • Кат. номер: YMBKO-003

Bakuchiol е мощен антиоксидант, видимо намалява обезцветяването на кожата причинено от излагане на факторите на околната среда и има подчертан успокояващ ефект върху кожата. Той е и клинично доказана естествена растителна алтернатива на ретинола. Bakuchiol има успокояващи свойства, които свеждат до минимум проблемите, свързани с чувствителността и реактивността на кожата. Той е силно оръжие в борбата с признаците на стареене, като поява на фини линии, бръчки, загуба на плътност и еластичност на кожата, помага за възстановяване на стегнатостта, подобрява текстурата и изравнява тена на кожата.

 

Какво прави Bakuchiol за вашата кожа?

  • Подобрява признаците на стареене
  • Предпазва от свободните радикали
  • Намялява пигментацията
  • Намалява кожните раздразнения, подпомага лечението на акне

 

Специалното ни предложение включва серум, дневен крем и нощен крем Yasumi Bakuchiol.

 

 

Базова цена:140,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Bakuchiol (бакучиол) е изцяло натурален растителен екстракт. Произхожда от растението Psoralea corylifolia (Bakuchi), което е родом от Индия и Шри Ланка и от векове е било използвано в аюрведическата и китайската медицина, а последните изследвания показват, че локалното приложение има уникални ползи за подобряване състоянието на всички типове кожа. Съединението се изолира от семената и листата на растението. Bakuchiol е мощен антиоксидант, видимо намалява обезцветяването на кожата причинено от излагане на факторите на околната среда и има подчертан успокояващ ефект върху кожата.

 

Той е и клинично доказана естествена растителна алтернатива на ретинола. Bakuchiol има успокояващи свойства, които свеждат до минимум проблемите, свързани с чувствителността и реактивността на кожата. Той е силно оръжие в борбата с признаците на стареене, като поява на фини линии, бръчки, загуба на плътност и еластичност на кожата, помага за възстановяване на стегнатостта, подобрява текстурата и изравнява тена на кожата.

 

Комплектът включва:

1. Yasumi Bakuchiol ревитализиращ дневен крем против бръчки

2. Yasumi Bakuchiol ревитализиращ серум за зряла кожа

3. Yasumi Bakuchiol ревитализиращ нощен крем против бръчки