Продуктът е успешно добавен в количката
79,95 лв.

Yasumi Face Up Cleansing & Lifting уред 2 в 1 за почистване и лифтинг на лице и шия

  • Марка: YASUMI COSMETICS
  • Кат. номер: YUD-043

Ако не почиствате добре кожата на лицето си, ще предотвратите правилното обновяване на клетките и пълноценното абсорбиране на кремове, серуми, ампули и маски. За кратко време кожата на лицето ще загрубее. Възможна е появата на зачервявания, петна и бръчки.

Дерматологичните изследвания показват, че измиването на кожата с ръце или с използване на памучни тампони и средства за дегримиране не е достатъчно.

Замърсяванията под формата на себум, остатъци от грим, прахови частици от въздуха се натрупват дълбоко в порите на кожата. Това допринася за влошаване на състоянието на кожата на лицето и значително ускорява процеса на стареене.

 

Ето защо от Yasumi създадоха четката FaceUp. Четкането, култов метод за грижа за кожата с помощта на четка, е известно отдавна. Но нашата четка за лице има функция на въртене. Докато се върти, тя нежно премахва замърсяванията от порите на кожата. Освен това е направена от ултрамеки, специализирани влакна, които лесно проникват в порите на кожата и почистват остатъците от грим, себум и прахови частици.

 

Зареждане с батерии? Не и с FaceUp! Можете да зареждате FaceUp бързо и лесно чрез USB кабел!

 

Масажният накрайник отпуска мимическите мускули, отговорни за образуването на бръчки и повдига кожата на лицето и шията. Освен това, благодарение на кръговите движения, той извършва нежен, но ефективен лифтинг масаж. Подобрява кръвообращението в кожата и тъй като кръвта е носител на кислород, кожата става по-добре оксидирана, здрава и блестяща.

 

Гаранция: 2 години

Базова цена:79,95 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Функции:

- Въртящият се накрайник с четка почиства кожата от грима и нежно премахва мъртвите кожни клетки. Идеално подходящ за ежедневно премахване на грим.

- Масажният накрайник отпуска мускулите на лицето, отговорни за образуването на бръчки и повдига кожата на лицето и шията. Благодарение на кръговите движения, той също така извършва нежен, но ефективен лифтинг масаж, стяга кожата и подобрява кръвообращението. Кожата става гладка и блестяща.  

 

Инструкции за употреба:

СТЪПКА 1 Поставете накрайника с четката към устройството с лице нагоре. Меките му влакна ще почистят отлично кожата на лицето.

 Стъпка 1

СТЪПКА 2 Изберете любимия си почистващ продукт - например гел или пяна за почистване на кожата. Нанесете продукта върху влажна кожа на лицето.

 Стъпка 2

СТЪПКА 3 Направете почистващ масаж и изплакнете лицето с хладка вода.

Стъпка 3

СТЪПКА 4 С едно движение отстранете накрайника с четката и го изплакнете с хладка вода. 

СТЪПКА 5 Поставете накрайника за лифтинг масаж.

 Стъпка 5

СТЪПКА 6 Направете лифтинг масаж в съответствие с инструкциите. Препоръчителен допълнителен продукт: есенция, ампула, олио за лице.

Стъпка 6

СТЪПКА 7 Свалете накрайника за масаж и почистете с хладка вода и сапун

СТЪПКА 8 Почистете тялото на уреда с влажна кърпичка и подсушете.

СТЪПКА 9 Зареждане: Уредът се зарежда посредством кабела в комплекта през USB порт на компютър или зарядното за мобилен телефон.