Продуктът е успешно добавен в количката
11,95 лв.

YASUMI KONJAC SPONGE WITH ALOE VERA FOR DRY AND SENSITIVE SKIN

  • Марка: YASUMI COSMETICS

Гъба Konjac 100% натурална почистваща и масажна гъба от корена на азиатското дърво конджак и обогатена с Алое Вера за суха и чувствителна кожа

Базова цена:11,95 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Натурална гъба Konjac с Алое Вера за почистване на суха и чувствителна кожа. Почиства, овлажнява, успокоява. Алое Вера ви позволява да овлажнявате и регенерирате кожата - това растение ефективно ще облекчи възпалението и дразненето. В допълнение, заслужава да се отбележи, че това растение е овлажнител - хигроскопично вещество, което не само привлича водни молекули и ефективно ги съхранява.

 

Уникалната структура на гъбата осигурява приятен масаж на избраната зона, стимулира притока на кръв и нежно ексфолира. Благодарение на съдържанието на естествен овлажняващ фактор, той успокоява раздразненията, овлажнява и възстановява комфорта на сухата кожа.

 

Осигурява на кожата незаменими аминокиселини, витамини и минерали. Изсветлява и предотвратява образуването на обезцветяване и петна. Има антибактериални и антиоксидантни свойства. Гъбата е алкална, като по този начин възстановява естественото pH на кожата.

 

Начин на употреба
Преди употреба накиснете гъбата във вода, докато стане мека. Препоръчително е да масажирате с кръгови движения. За да се наслаждавате на гъбата възможно най-дълго, изстискайте излишната вода след всяка употреба и я окачете на сухо място. Не съхранявайте гъбата вътре в душ кабината, тъй като влажната среда съкращава живота на гъбата. Ако гъбата не се използва дълго време, тя се втвърдява, което е естествено явление.
 
 
Състав: konjac root, aloe vera