Продуктът е успешно добавен в количката
11,95 лв.

YASUMI KONJAC SPONGE WITH ACTIVATED CARBON FOR OILY AND COMBINATION SKIN

  • Марка: YASUMI COSMETICS

Натурална гъба Konjac с активен въглен за почистване на мазна, комбинирана кожа, склонна към акне. Предназначена за абсорбиране на себума и контрол на неговата секреция, дълбоко почистване, премахване на черни точки, освежаване на кожата.

 

 

Базова цена:11,95 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Гъба Konjac 100% натурална почистваща и масажна гъба от корена на азиатското дърво конджак и обогатена с активен въглен за мазна и комбинирана кожа.

 

Благодарение на структурата си, бамбуковите въглища имат изключителни свойства на свързване и адсорбция. Това означава, че привличат всички замърсявания и токсини от по-дълбоките слоеве на кожата. Има почистващ ефект.

 

Освежава, озарява и успокоява раздразнената кожа. Уникалната структура на гъбата осигурява приятен масаж на избраната зона, стимулира притока на кръв и нежно ексфолира. Благодарение на съдържанието на естествен овлажняващ фактор, той успокоява раздразненията, овлажнява и възстановява комфорта на сухата кожа.

 

Осигурява на кожата незаменими аминокиселини, витамини и минерали. Изсветлява и предотвратява образуването на обезцветяване и петна. Има антибактериални и антиоксидантни свойства. Гъбата е алкална, като по този начин възстановява естественото pH на кожата.

 

Начин на употреба
Преди употреба накиснете гъбата във вода, докато стане мека. Препоръчително е да масажирате с кръгови движения. За да се наслаждавате на гъбата възможно най-дълго, изстискайте излишната вода след всяка употреба и я окачете на сухо място. Не съхранявайте гъбата вътре в душ кабината, тъй като влажната среда съкращава живота на гъбата. Ако гъбата не се използва дълго време, тя се втвърдява, което е естествено явление.
 
 
Състав: konjac root, bamboo charcoal