Продуктът е успешно добавен в количката
75,50 лв. 65,50 лв.

Mitomo Premium selection set „Golden Crane“ – подарък с кауза

  • Марка: Жеравите на MITOMO
  • Кат. номер: MPSGC

Луксозен подаръчен комплект от „Жеравите на Mitomo" – подарък с кауза

 

Тази Коледа „Жеравите на Mitomo“ ще летят за Никол от Пловдив. Десетгодишната Никол повече от година се бори със злокачествен тумор „Медоубластом на малкия мозък“. 20% от стойността на този подаръчен комплект ще бъдат дарени за лечението на Никол.

 

Представяме Ви луксозния подаръчен комплект Mitomo Premium selection set „Golden Crane“, в който пет от най-харесваните лист-маски на Mitomo Japan и брандиран тектилен козметичен несесер "Жеравите на Mitomo" са опаковани в луксозна подаръчна кутия със златно лого на марката и украса в японски стил, за да се превърнат в един изключителен и впечатляващ подарък.

 

Лист-маските на Mitomo Japan със злато и платина, Саке, Японска Камелия, зелен чай Матча и Японска вишна Сакура са тайната на порцелановата кожа на японките през всички сезони. С тяхна помощ кожата е озарена, свежа и гладка, видимо по-стегната и еластична. Те са терапия за възстановяване и подхранване на кожата в дълбочина, която прилагана веднъж седмично за 20-30 минути, ще преобрази видимо и трайно кожата на лицето Ви.

 

С луксозния подаръчен комплект Mitomo Premium Selection „Golden Crane“ ще заблестите за празниците с гладка, свежа и озарена кожа!

Базова цена:65,50 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Употреба
Подробно описание

Луксозният подаръчен комплект за красота на MITOMO Япония включва пет японски лист-маски за лице, подходящи за всеки тип кожа:

  1. Подмладяваща маска със злато и екстракт от Японска вишна Сакура
  2. Хидратираща маска за лице с екстракт от Саке
  3. Озаряваща маска за лице с екстракт от Японска камелия и Матча
  4. Изглаждаща маска с пчелно млечице и екстракт от Японска вишна Сакура
  5. Стягаща маска с лифтинг ефект Платина + Плацента
  6. Луксозен брандиран козметичен несесер "Жеравите на Mitomo"

 

Тези продукти се отличават с уникална технология, която осигурява интензивно, незабавно и непрекъснато хидратиращо усещане за чувствителната кожа. Веднъж абсорбирана, есенцията на маската дълготрайно насища кожата отвътре и трайно възстановява идеалното й ниво на влага благодарение на високо концентрираните активни съставки в нея.

 

В сравнение с много други маски за лице на пазара, с маските за лице на Mitomo можете да усетите разликата веднага, още след първото използване. След нанасяне на лист-маска върху лицето си, ще забележите, че уморената ви кожа става много еластична, бистра, свежа и гладка, а тенът се изравнява.

Употреба

НАЧИН НА УПОТРЕБА НА ЛИСТ-МАСКИТЕ MITOMO

 

 1. Почистете добре кожата на лицето си.

 

 2. Извадете маската от опаковката и я разгънете.

 

 3. Поставете маската върху лицето си и я разпределете равномерно съобразно контура.

 

 4. Оставете маската върху лицето си за 20-30 минути.

 

 5. Когато определеното време изтече, свалете маската и масажирайте лицето си с останала есенция, за да помогнете за по-нататъшното й усвояване.