Продуктът е успешно добавен в количката
75,50 лв. 65,50 лв.

Mitomo Premium selection set „Golden Crane“ – подарък с кауза

  • Марка: Жеравите на MITOMO
  • Кат. номер: MPSGC

Луксозен подаръчен комплект от „Жеравите на Mitomo" – подарък с кауза

 

Ние няма да сгъваме жерави оригами, но сме подготвили луксозни подаръчни комплекти, които освен че ще зарадват вашите любими хора, ще донесат усмивка на деца, които се борят със злокачествени заболявания. 20% от приходите от подаръчните комплекти всеки месец ще бъдат дарявани за един малък пациент в нужда.

 

Представяме Ви луксозния подаръчен комплект Mitomo Premium selection set „Golden Crane“, в който пет от най-харесваните лист-маски на Mitomo Japan и брандиран тектилен козметичен несесер "Жеравите на Mitomo" са опаковани в луксозна подаръчна кутия със златно лого на марката и украса в японски стил, за да се превърнат в един изключителен и впечатляващ подарък.

 

Лист-маските на Mitomo Japan със злато и платина, Саке, Японска Камелия, зелен чай Матча и Японска вишна Сакура са тайната на порцелановата кожа на японките през всички сезони. С тяхна помощ кожата е озарена, свежа и гладка, видимо по-стегната и еластична. Те са терапия за възстановяване и подхранване на кожата в дълбочина, която прилагана веднъж седмично за 20-30 минути, ще преобрази видимо и трайно кожата на лицето Ви.

 

С луксозния подаръчен комплект Mitomo Premium Selection „Golden Crane“ ще заблестите за празниците с гладка, свежа и озарена кожа!

Базова цена:65,50 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Употреба
Подробно описание

Луксозният подаръчен комплект за красота на MITOMO Япония включва пет японски лист-маски за лице, подходящи за всеки тип кожа:

  1. Подмладяваща маска със злато и екстракт от Японска вишна Сакура
  2. Хидратираща маска за лице с екстракт от Саке
  3. Озаряваща маска за лице с екстракт от Японска камелия и Матча
  4. Изглаждаща маска с пчелно млечице и екстракт от Японска вишна Сакура
  5. Стягаща маска с лифтинг ефект Платина + Плацента
  6. Луксозен брандиран козметичен несесер "Жеравите на Mitomo"

!!! Поради изчерпана наличност на Стягаща маска с лифтинг ефект Платина + Плацента, комплектът ще се изпълнява с Подмладяваща маска Злато + Пчелна отрова

 

Тези продукти се отличават с уникална технология, която осигурява интензивно, незабавно и непрекъснато хидратиращо усещане за чувствителната кожа. Веднъж абсорбирана, есенцията на маската дълготрайно насища кожата отвътре и трайно възстановява идеалното й ниво на влага благодарение на високо концентрираните активни съставки в нея.

 

В сравнение с много други маски за лице на пазара, с маските за лице на Mitomo можете да усетите разликата веднага, още след първото използване. След нанасяне на лист-маска върху лицето си, ще забележите, че уморената ви кожа става много еластична, бистра, свежа и гладка, а тенът се изравнява.

Употреба

НАЧИН НА УПОТРЕБА НА ЛИСТ-МАСКИТЕ MITOMO

 

 1. Почистете добре кожата на лицето си.

 

 2. Извадете маската от опаковката и я разгънете.

 

 3. Поставете маската върху лицето си и я разпределете равномерно съобразно контура.

 

 4. Оставете маската върху лицето си за 20-30 минути.

 

 5. Когато определеното време изтече, свалете маската и масажирайте лицето си с останала есенция, за да помогнете за по-нататъшното й усвояване.