Продуктът е успешно добавен в количката
69,70 лв. 59,50 лв.

Mitomo Premium selection set „Silver Crane“ – подарък с кауза

  • Марка: Жеравите на MITOMO
  • Кат. номер: MPSSC

Луксозен подаръчен комплект от „Жеравите на Mitomo" – подарък с кауза

 

Тази Коледа „Жеравите на Mitomo“ ще летят за Никол от Пловдив. Десетгодишната Никол повече от година се бори със злокачествен тумор „Медоубластом на малкия мозък“. 20% от стойността на този подаръчен комплект ще бъдат дарени за лечението на Никол.

 

Представяме Ви луксозния подаръчен комплект Mitomo Premium selection set „Silver Crane“, в който пет от най-харесваните лист-маски на Mitomo Japan и брандирана текстилна козметична лента за коса са опаковани в луксозна подаръчна кутия със златно лого на марката, с украса в японски стил, за да се превърнат в един изключителен и впечатляващ подарък.

 

Лист-маските на Mitomo Japan с Lithospermum и EGF, злато, колаген, Q10, хиалуронова киселина са тайната на порцелановата кожа на японките през всички сезони. С тяхна помощ кожата е озарена, свежа и гладка, видимо по-стегната и еластична. Те са терапия за възстановяване и подхранване на кожата в дълбочина, която прилагана веднъж седмично за 20-30 минути, ще преобрази видимо и трайно кожата на лицето Ви.

 

С луксозния подаръчен комплект Mitomo Premium Selection „Silver Crane“ ще заблестите за празниците с гладка, свежа и озарена кожа!

Базова цена:59,50 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Употреба
Подробно описание

Луксозният подаръчен комплект за красота на MITOMO Япония включва пет японски лист-маски за лице, подходящи за всеки тип кожа:

  1. Подмладяваща маска за лице с хиалуронова киселина и Lithospermum
  2. Изглаждаща маска за лице с Колаген и Lithospermum
  3. Регенерираща маска за лице с коензим Q10 и Lithospermum
  4. Подмладяваща маска Злато + Пчелна отрова
  5. Ревитализираща маска с екстракт от охлюви + EGF
  6. Брандирана текстилна козметична лента

 

Тези продукти се отличават с уникална технология, която осигурява интензивно, незабавно и непрекъснато хидратиращо усещане за чувствителната кожа. Веднъж абсорбирана, есенцията на маската дълготрайно насища кожата отвътре и трайно възстановява идеалното й ниво на влага благодарение на високо концентрираните активни съставки в нея.

 

В сравнение с много други маски за лице на пазара, с маските за лице на Mitomo можете да усетите разликата веднага, още след първото използване. След нанасяне на лист-маска върху лицето си, ще забележите, че уморената ви кожа става много еластична, бистра, свежа и гладка, а тенът се изравнява.

Употреба

НАЧИН НА УПОТРЕБА НА ЛИСТ-МАСКИТЕ MITOMO

 

 1. Почистете добре кожата на лицето си.

 

 2. Извадете маската от опаковката и я разгънете.

 

 3. Поставете маската върху лицето си и я разпределете равномерно съобразно контура.

 

 4. Оставете маската върху лицето си за 20-30 минути.

 

 5. Когато определеното време изтече, свалете маската и масажирайте лицето си с останала есенция, за да помогнете за по-нататъшното й усвояване.