Продуктът е успешно добавен в количката
69,70 лв. 59,50 лв.

Mitomo Premium selection set „White Crane“ – подарък с кауза

  • Марка: Жеравите на MITOMO
  • Кат. номер: MPSWC

Луксозен подаръчен комплект от „Жеравите на Mitomo" – подарък с кауза

 

Ние няма да сгъваме жерави оригами, но сме подготвили луксозни подаръчни комплекти, които освен че ще зарадват вашите любими хора, ще донесат усмивка на деца, които се борят със злокачествени заболявания. 20% от приходите от подаръчните комплекти всеки месец ще бъдат дарявани за един малък пациент в нужда.

 

Представяме Ви луксозния подаръчен комплект Mitomo Premium selection set „White Crane“, в който пет от най-харесваните лист-маски на Mitomo Japan и масажен ролер за лице от бял нефрит са опаковани в луксозна подаръчна кутия със златно лого на марката, в японски стил с релефна текстура, за да се превърнат в един изключителен и впечатляващ подарък.

 

Лист-маските на Mitomo Japan със злато и платина, Саке, японски зелен чай Матча, алое и Японска вишна Сакура са тайната на порцелановата кожа на японките през всички сезони. С тяхна помощ кожата е озарена, свежа и гладка, видимо по-стегната и еластична. Те са терапия за възстановяване и подхранване на кожата в дълбочина, която прилагана веднъж седмично за 20-30 минути, ще преобрази видимо и трайно кожата на лицето Ви.

 

С луксозния подаръчен комплект Mitomo Premium Selection „White Crane“ ще заблестите за празниците с гладка, свежа и озарена кожа!

Базова цена:59,50 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Употреба
Подробно описание

Луксозният подаръчен комплект за красота на MITOMO Япония включва пет японски лист-маски за лице, подходящи за всеки тип кожа:

  1. Подмладяваща маска със злато и екстракт от Японска вишна Сакура
  2. Хидратираща маска за лице с екстракт от Саке
  3. Подхранваща маска с Алое и екстракт от Японска вишна Сакура
  4. Изглаждаща маска с пчелно млечице и екстракт от Японска вишна Сакура
  5. Стягаща маска с лифтинг ефект Платина + Плацента
  6. Масажен ролер за лице от бял нефрит

!!! Поради изчерпана наличност на Стягаща маска с лифтинг ефект Платина + Плацента, комплектът ще се изпълнява с Подмладяваща маска Злато + Пчелна отрова

 

Тези продукти се отличават с уникална технология, която осигурява интензивно, незабавно и непрекъснато хидратиращо усещане за чувствителната кожа. Веднъж абсорбирана, есенцията на маската дълготрайно насища кожата отвътре и трайно възстановява идеалното й ниво на влага благодарение на високо концентрираните активни съставки в нея.

 

В сравнение с много други маски за лице на пазара, с маските за лице на Mitomo можете да усетите разликата веднага, още след първото използване. След нанасяне на лист-маска върху лицето си, ще забележите, че уморената ви кожа става много еластична, бистра, свежа и гладка, а тенът се изравнява.

Употреба

НАЧИН НА УПОТРЕБА НА ЛИСТ-МАСКИТЕ MITOMO

 

 1. Почистете добре кожата на лицето си.

 

 2. Извадете маската от опаковката и я разгънете.

 

 3. Поставете маската върху лицето си и я разпределете равномерно съобразно контура.

 

 4. Оставете маската върху лицето си за 20-30 минути.

 

 5. Когато определеното време изтече, свалете маската и масажирайте лицето си с останала есенция, за да помогнете за по-нататъшното й усвояване.