Продуктът е успешно добавен в количката
105,75 лв. 74,02 лв.

IRÉN & MITOMO селекция „Stop time Special Care“

  • Марка: IRÉN & MITOMO

Представяме ви нашето ново лимитирано anti-age издание!

IRÉN и MITOMO се обединяват, за да предпазят кожата от преждевременно стареене. Специално подбраните продукти от двете японски марки са разработени с висока концентрация на активни съставки, за да бъдат ваш верен помощник в борбата с признаците на стареене на кожата. С тяхна помощ тя е озарена, свежа и гладка, видимо по-стегната и еластична. 

 

Лифтинг формулата с двойно действие на серума Forever Young на IRÉN (екстракт от годжи бери и комплекс от пептиди), запазваща младостта, незабавно тонизира и стяга кожата, за да намали появата на фини линии чрез активно стимулиране на производството на колаген.

 

Лист-маските Essence на Mitomo Japan със Syn-ake (синтетична форма на змийска отрова, прилагана като локално средство за премахване на бръчките и други признаци на стареене, разработено от шведската компания Pentapharm Ltd.), колоидно злато и платина, eпидермалeн растежен фактор (EGF), който насърчава регенерацията на увредените клетки и образуването на нови, пчелна отрова, като „естествен ботокс“, който изглажда, повдига и стяга кожата, екстракт от слуз от охлюви, растителна плацента, колаген и хиалуронова киселина са тайната на порцелановата кожа на японките през всички сезони.

 

Ефекти/ползи:

  • Подобряване на структурата и ревитализиране на кожата
  • Регенериране на увредените кожни клетки
  • Намаляване признаците на стареене на кожата
  • Изглаждане на фините линии и бръчките
Базова цена:74,02 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Употреба
Подробно описание

Комплектът „ Stop time Special Care“ включва:

 

  1. IRÉN FOREVER YOUNG Серум против стареене 15 ml

Обогатен с екстракт от годжи и комплекс от пептиди, този серум на младостта намалява появата на фини линии и обема и дължината на съществуващите бръчките за една седмица! Комбинирайки палмитоил трипептид-38, хидролизиран манихот, екстракт от нар, екстракт от Esculenta, екстракт от плодове на Caesalpinia Spinosa и екстракт от Kappaphycus Alvarezii, този мощен коктейл от съставки със сигурност ще ви даде незабавни и дългосрочни резултати, които ще ви оставят да се чувствате и изглеждате Forever Young!

     2. MITOMO Регенерираща маска със Syn-Ake + EGF

     3. MITOMO Регенерираща маска за лице с коензим Q10 и Lithospermum

     4. MITOMO Стягаща маска с лифтинг ефект Платина + Плацента

     5. MITOMO Подмладяваща маска Злато + Пчелна отрова

Употреба

НАЧИН НА УПОТРЕБА НА ЛИСТ-МАСКИТЕ MITOMO

 

 1. Почистете добре кожата на лицето си.

 

 2. Извадете маската от опаковката и я разгънете.

 

 3. Поставете маската върху лицето си и я разпределете равномерно съобразно контура.

 

 4. Оставете маската върху лицето си за 20-30 минути.

 

 5. Когато определеното време изтече, свалете маската и масажирайте лицето си с останала есенция, за да помогнете за по-нататъшното й усвояване.