Продуктът е успешно добавен в количката
11,95 лв.

Yasumi YASUMI KONJAC PURE SPONGE FOR FACE WASH, NATURAL

  • Марка: YASUMI COSMETICS

Гъба Konjac за измиване на лице, хипоалергенна.

 

100% натурална почистваща и масажна гъба, направена от корена на азиатското дърво конджак. Гъбата има много деликатна структура, така че може да се използва за всички типове кожа, включително алергична и много чувствителна кожа, склонна към раздразнения.

 

Базова цена:11,95 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Уникалната структура на гъбата осигурява приятен масаж на избраната зона, стимулира притока на кръв и нежно ексфолира. Благодарение на съдържанието на естествен овлажняващ фактор, той успокоява раздразненията, овлажнява и възстановява комфорта на сухата кожа. Осигурява на кожата незаменими аминокиселини, витамини и минерали. Изсветлява и предотвратява образуването на обезцветяване и петна. Има антибактериални и антиоксидантни свойства.
Гъбата е алкална, като по този начин възстановява естественото pH на кожата.

 

Указания за употреба:
Преди употреба накиснете гъбата във вода, докато стане мека. Препоръчително е да масажирате с кръгови движения. За да се наслаждавате на гъбата възможно най-дълго, изстискайте излишната вода след всяка употреба и я окачете на сухо място. Не съхранявайте гъбата вътре в душ кабината, тъй като влажната среда съкращава живота на гъбата. Ако гъбата не се използва дълго време, тя се втвърдява, което е естествено явление.