Продуктът е успешно добавен в количката
110,00 лв. 106,00 лв.

Mitomo Ultimate Skincare Collection луксозен комплект маски и ампули за лице

  • Марка: MITOMO JAPAN

Представяме Ви нашия луксозен подаръчен комплект Mitomo Ultimate Skincare Collection, в който седем от най-предпочитаните лист-маски на Mitomo Japan и три концентрирани ампули на Yasumi Cosmetics са опаковани в луксозна подаръчна кутия със златно лого на марката, в японски стил с релефна текстура, за да се превърнат в един изключителен и впечатляващ подарък.

 

Лист-маските на Mitomo Japan с Lithospermum, колаген, хиалуронова киселина, коензим Q10, злато, соя, eпидермалeн растежен фактор (EGF) и Японска вишна Сакура са тайната на порцелановата кожа на японките през всички сезони. С тяхна помощ кожата е озарена, свежа и гладка, видимо по-стегната и еластична. Те са терапия за възстановяване и подхранване на кожата в дълбочина, която прилагана веднъж седмично за 20-30 минути, ще преобрази видимо и трайно кожата на лицето Ви.

 

Концентрираните ампули на Yasumi са чудесно допълнение в борбата с бръчки, дехидратация, пигментни петна и др. Концентрираните препарати дават видими резултати още с първото използване. Нанасят се с лек масаж върху добре почистена кожа един или два пъти дневно.

Базова цена:106,00 лв.
Моля, изберете: