Доставка
 

Уважаеми клиенти,

Запознайте се с нашите условия, цени и срокове за доставка. 

 

1. Цени за доставка

Цените за доставка на ТЕЯ ОРГАНИКС ЕООД за територията на страната са фиксирани и информация за тях може да откриете, както тук, така и на територията на ключови страници в сайта ни, включително и при финализирането на Вашата поръчка. Те са както следва:       

                       

Доставка Цена
До офис на куриер 3,90 лв.
До адрес на клиент 5,90 лв.
За поръчки над 30 лв. Безплатно

 

Цената за доставка ще бъде начислена при финализиране на Вашата поръчка и ще бъде добавена към крайната сума, която трябва да заплатите с наложен платеж, картова транзакция, PayPal или по банков път.

Ние си запазваме правото да променяме тези цени по всяко време, без задължително да трябва да Ви уведомим. Вие се задължавате внимателно да оглеждате условията за доставка при финализиране на Вашата поръчка, както и да следите за промоции, оферти или поскъпване в цените за транспорт. 

 

2. Срок за доставка

Обработката на вашата поръчка може да отнеме от 1 до 3 работни дни в зависимост от наличността на поръчаните от Вас продукти и размера на цялата поръчка. В случай на допълнително забавяне ние се задължаваме да Ви информираме на зададените от Вас контакти за връзка.

Срокът за доставка на територията на цялата страна е 1 работен ден след изпращане. Вие ще получите потвърдителен е-мейл, че Вашата поръчка е била обработена и изпратена. 

Забавяне на поръчката в някои случаи може да е в резултат на неправилно въведени от вас данни като сгрешен адрес, телефон за контакти или и-мейл. В такъв случай ние ще се опитаме да се свържем с Вас за доуточняване и коригиране на данните Ви, за да може да получите своята пратка. 

Ние не носим отговорност за забавянето на поръчки, в следствие на сгрешени лични данни, лоши метеорологични и пътни условия, национални празници, официални неработни дни или стачки на транспортните компании и се надяваме да проявите разбиране и търпение, в случаите, в които забавянето е причинено от независещи от нас фактори.