Доставка
 

Уважаеми клиенти,

Запознайте се с нашите условия, цени и срокове за доставка. 

 

1. Цени за доставка

Доставка до офис на Speedy: 3,90 лв. при поръчкна до 60,00 лв. и безплатна за поръчка над 60,00 лв.

Доставка до адрес чрез Speedy: 4,90 лв. при поръчкна до 60,00 лв. и безплатна за поръчка над 60,00 лв.

Доставка до офис на Econt: 4,90 лв. при поръчкна до 60,00 лв. и безплатна за поръчка над 60,00 лв.

                     

2. Срок за доставка

Обработката на вашата поръчка може да отнеме от 1 до 3 работни дни в зависимост от наличността на поръчаните от Вас продукти и размера на цялата поръчка. В случай на допълнително забавяне ние се задължаваме да Ви информираме на зададените от Вас контакти за връзка.

Срокът за доставка на територията на цялата страна е 1 работен ден след изпращане. Вие ще получите потвърдителен е-мейл, че Вашата поръчка е била обработена и изпратена. 

Забавяне на поръчката в някои случаи може да е в резултат на неправилно въведени от вас данни като сгрешен адрес, телефон за контакти или и-мейл. В такъв случай ние ще се опитаме да се свържем с Вас за доуточняване и коригиране на данните Ви, за да може да получите своята пратка. 

Ние не носим отговорност за забавянето на поръчки, в следствие на сгрешени лични данни, лоши метеорологични и пътни условия, национални празници, официални неработни дни или стачки на транспортните компании и се надяваме да проявите разбиране и търпение, в случаите, в които забавянето е причинено от независещи от нас фактори.