НОВО! HYDRA.SCI Колагенова напитка за красота

НОВО! HYDRA.SCI Колагенова напитка за красота
За първи път в България победителят в наградите “Zenith Global Water Drinks Awards 2022” за най-добра функционална напитка Hydra.sci Колагенова напитка за красота!

 

НОВАТА СТЪПКА В РУТИНАТА ЗА КРАСОТА

 

 

 

Hydra.sci Колагенов бустер за пиене е уникална стъпка във вашата рутинна грижа за кожата – грижа за кожата отвътре.

Вкусна, освежаваща функционална напитка за красота, съдържаща 10 грама Verisol® колагенови пептиди, биотин и витамини B6 и B12. Всички съставки са внимателно подбрани за поддържането на здрава и красива кожа, коса и нокти.

 

 

 
 
С напредване на възрастта кожата губи естествената си способност да произвежда достатъчно колаген и еластин, които поддържат кожата ни стегната и еластична.
 
До 25-годишна възраст кожата ви съдържа 75% колаген. Докато навършите 60 години, сте загубили до 35 процента от колагена в кожата си.
 
За да запазим еластичността на кожата, трябва да добавим колагена, който кожата губи с напредване на възрастта.
 
Hydra.sci Collagen Water съдържа цели 10 грама колагенови пептиди Verisol®, които помагат за укрепване на кожата, косата и ноктите.
 
 
 
 
     
 

Hydra.sci е норвежка марка, която произвежда функционални напитки с фокус върху красотата и здравето отвътре, които съдържат висока концентрация на съставки с най-добро качество. Първа в портфолиото е Collagen Water – освежаващ колагенов бустер с високо съдържание на Verisol® колагенови пептиди, биотин и витамини B6 и B12. Предлага се в три освежаващи вкуса: череша-диня, портокал-мандарина и малина. 

 

 

 

Изпийте 500 ml наведнъж за ударно стимулиране на колагена с 10 грама Verisol колагенови пептиди или разпределете количеството в до 4 дни за около 2,5 грама дневна доза колаген.

 

 
Колагеновият бустер на Hydra.sci е колагенова напитка без захар и с високо съдържание на колаген, биотин и витамини B6 и B12.

 

Очаквайте скоро!
Подреди по