Yasumi Mamushi ARG

Yasumi Mamushi ARG

ARGIRELINE® peptide е първият хексапептид против бръчки с механизъм на действие подобен на ботулинов токсин, т.е леко релаксира мимическите мускули и възспира прекомерната мимика. In vivo тестове показват, че след една седмица 5% разтвор с Аргирелин пептид намалява мимическите бръчки и се постига цялостно изглаждане на кожата и лифтинг ефект.

Козметичните продукти с пептиди са чудесно допълнение за всеки, който иска да подобри текстурата на кожата си, да изглади повърхностните линии и бръчки и да подпомогне производството на колаген и активирането на фибробластите.

Колекция Yasumi Mamushi AGR с 5% ArgirelineⓇ разтвор е предназначен за уплътняване, стягане и изглаждане на кожата и елиминиране на мимическите бръчки и фините линии. Съдържа Argireline пептиден комплекс - ценна подмладяваща съставка, с действие на филър, естествена алтернатива на инжектирането на ботулинов токсин.

Argireline предотвратява прекомерното съкращаване на лицевите мускули, изглажда фините линии и бръчките. Действа особено върху мимическите бръчки, причинени от работата на мускулите.

Argireline се бори с признаците на стареене на кожата, уплътнява, тонизира и стяга. Той е революционен anti-age пептид, намалява бръчките и е алтернатива на ретинол и витамин С.

Механизмът му на действие е да възстанови матрицата и дермално-епидермалните връзки, което води до намаляване на бръчките. Също така стимулира синтеза на колаген I и IV, фибронектин и GAG. Витамин Е като силен антиоксидант инхибира радикалните реакции.

Всички продукти от серията са с безвъздушните (Airless pump) опаковки. Така те са  максимално предпазени от достъп на въздух и микроби. Всяка следваща доза е също толкова ефективна и свежа, колкото и първата. Усвояването на продукта е пълно. При отваряне на опаковката няма и следа от останал в нея крем. 

марки
Подреди по