Yasumi Clean & Green

Yasumi Clean & Green

Yasumi Face Up Cleansing & Lifting уред 2 в 1 за почистване и лифтинг масаж на лице и шия

 

Ако не почиствате добре кожата на лицето си, ще предотвратите правилното й регенериране и пълноценното абсорбиране на кремове, серуми, ампули и маски. За кратко време кожата на лицето ще загрубее. Възможна е появата на зачервявания, петна и бръчки.

Дерматологичните изследвания показват, че измиването на кожата с ръце или с използване на памучни тампони и средства за дегримиране не е достатъчно. Замърсяванията под формата на себум, остатъци от грим, прахови частици от въздуха се натрупват дълбоко в порите на кожата. Това допринася за влошаване на състоянието на кожата на лицето и значително ускорява процеса на стареене.

Ето защо от Yasumi създадоха четката FaceUp. Четкането, култов метод за грижа за кожата с помощта на четка, е известно отдавна. Но нашата четка за лице има функция на въртене. Докато се върти, тя нежно премахва замърсяванията от порите на кожата. Освен това е направена от ултрамеки, специализирани влакна, които лесно проникват в порите на кожата и почистват остатъците от грим, себум и прахови частици.

Зареждане с батерии? Не и с FaceUp! Можете да зареждате FaceUp бързо и лесно чрез USB кабел!

Масажният накрайник отпуска мимическите мускули, отговорни за образуването на бръчки и повдига кожата на лицето и шията. Освен това, благодарение на кръговите движения, той извършва нежен, но ефективен лифтинг масаж. Подобрява кръвообращението в кожата и тъй като кръвта е носител на кислород, кожата става по-добре оксидирана, здрава и блестяща.

марки
Подреди по